Storitve esrr

Storitve

Ustvarjanja prostorov se lotimo celostno od začetne ideje in vse do kvalitetne izvedbe. Skupaj z vami soustvarjamo prostore z visoko dodano vrednostjo. Prostore po meri človeka. Prostore, kjer se bomo počutili prijetno, sprejeto, objeto… Vse to dosegamo s tem, da v središče zgodbe postavimo človeka in njegove občutke. Jezik arhitekture uporabimo, da zanj spišemo nepozabno zgodbo, ki se mu bo za vedno vtisnila v spomin. S tem pa tudi vaša vizija, ki jo skozi to zgodbo pripovedujemo.


Namesto hladne zdravstvene čakalnice naj bo to prostor, kjer se v človeku odklenejo mehanizmi regeneracije in zdravljenja. Prostor, kjer se bo človek počutil varno in bo prepričan, da je zanj poskrbljeno.

Storitev 1

Namesto dolgočasne šolske knjižnice naj bo to prostor, ki spodbuja igrivost, ustvarjalnost in neguje neprecenljivo otroško radovednost.

Storitev 2

Namesto enostavne gorske koče naj bo to objekt, ki omogoči človeku, da užije in vpije vsak delček neznanske mogočnosti gora, vsak žarek sonca, vsako meglico, vsak oblak in vsak piš gorskega vetra.

Storitev 3

Skozi snovanje so nam pomembne vrednote

Profesionalnost in kakovost

S kakovostnim načrtovanjem lahko bistveno vplivamo na ceno gradnje. Pri tem sledimo vsem naprednim znanjem in smernicam.

Integriteta

Skrbimo za osebno integriteto in integriteto pri delovanju, da zagotovimo spoštovanje in dostojanstvo v lastnem podjetju ter v odnosu do naših partnerjev, sodelavcev ter skupnosti.

Interdisciplinarnost, sodelovanje

Arhitekturni proces zahteva interdisciplinarnost in sodelovanje z različnimi strokovnjaki, partnerji, izvajalci, svetovalci in predvsem z investitorji.
Zavezani smo k temu, da je proces usklajen, dinamično aktiven, transparenten in komunikacijsko ekološki.

Prizadevanje za odličnost

Na vseh področjih si prizadevamo za odličnost, da bi z načrtovanjem prispevali inovativne rešitve.

Trajnost

Verjamemo, da je uporaba trajnostnih materialov in tehnologij v gradbeništvo temeljna odgovornost našega časa. Le to lahko omogoči človeku in naravi prijazen gospodarski in družbeni napredek.
Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani