O nas esrr

O nas

Smo sveža ekipa izkušenih posameznikov. Vodi nas zvedavost, uigranost, kreativa in skupno poslanstvo. Prepričanje, da skupaj vemo več kot en sam, nas motivira v oblikovanje arhitekture z višjo dodano vrednostjo.
O nas

Naše poslanstvo

Je ustvarjanje prostorov, kjer se človek odtrga od vsakodnevnega hitenja in kjer si odpočije od z dražljaji prebogatega in preglasnega sveta.

Naše poslanstvo

Vizija

Ustvarjati grajeno platformo, ki je sinonim za oddih, regeneracijo in na inovativen način uporablja jezik arhitekture za raziskovanje človekovega dobrega počutja.

Vizija

Naša ekipa

Jasmina Matko Kolšek
direktorica in odgovorna arhitektka

    jasmina@arhisana.si
   +386 41 926 911

Naša ekipa

Naši partnerji

Verjamemo v moč sodelovanja. Skupaj znamo in zmoremo več. V želji v prilagoditvi vsakega projekta z znanjem, izkušnjami, lepoto in ekipo so del nas naši partnerji.

Studio List d.o.o. https://www.studio-list.si/
Kultivator d.o.o. https://www.arhitekti-slovenije.com/kultivator-kreativna-arhitektura-d-o-o/

Naši partnerji

Mnenja strank

Zasnova hiše je za večino ljudi življenjski projekt in zelo pomembno je najti arhitekta, ki te začuti, posluša in ve kaj si želiš.
Jasmina je z upoštevanjem najinih želja ter s svojimi inovativnimi rešitvami prišla do odlične idejne zasnove. Bila je zelo potrpežljiva in nikoli ji ni bilo težko ustreči najinim muham. Uredila je tudi vso potrebno dokumentacijo za gradnjo, tako da s tem nisva imela nobenih skrbi.
V hiši živimo že dve leti in smo z njo nadvse zadovoljni, saj je izredno praktična, modernega videza in ni niti ene stvari, ki bi jo spremenili. Jasmina je ustvarila sanjsko hišo za našo družino.
Mateja in Uroš

Mnenja strank
Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani